E-mailarkivering

Dine e-mails er mere værd, end du tror. Vi sender og modtager i gennemsnit 100 af dem hver dag, og stadig flere bindende forretningsaftaler indgås via e-mails. Derfor kan de hurtigt blive afgørende, skulle der opstå uenigheder mellem dig og en kunde.

Det er vigtigt at have styr på sine mails, men det er også tidskrævende. At holde overblik over, hvilke e-mails der er vigtige, og hvilke du kan slette, er et fuldtidsjob i sig selv.

Med Cadesign base og ComArchive arkiverer du dine mails uden at røre en finger. Og du kan nemt søge dem frem igen ved hjælp af en speciel søgefunktion i Outlook. Som en ekstra bonus reducerer du mængden af data på din Microsoft Exchange Server og optimerer dine backup- og restoreprocedurer.

 

Hvordan fungerer ComArchive?

ComArchive er et eksternt arkiv knyttet til Exchange Server. Installationen er enkel, og med løsningen følger værktøjer til hurtigt overblik over driftsstatus og datamængder. Du får:

Automatisk arkivering og komprimering
Du skal aldrig mere bekymre dig om at rydde op i din indbox, og fordi ComArchive komprimerer alle mails, tager systemet presset af jeres Exchange Server.

Søg dokumenter frem nemmere og hurtigere
Med en udvidet søgefunktion i Outlook kan brugerne søge på ord i dokumenter som Excel, Word og PDF og hurtigt finde vigtige dokumenter frem igen.

Nem implementering
ComArchive er en stand alone-løsning og griber derfor ikke ind i jeres eksisterende it-systemer. 

Ingen oplæring
Man behøver ikke være skarp på it for at arbejde med ComArchive - programmet kan håndteres af alle.

Ingen sårbarhed
Dine e-mails er altid sikret, selv ved servernedbrud.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000