Dæk dine it-behov nu
- betal først senere 

 

Fordelagtige finansieringsmuligheder, som du kan gøre brug af ved køb eller leasing af Dell workstations, Dell server-,  netværks- og storageløsninger 

Når du gerne vil investere og opretholde dine medarbejderes kreative og effektive niveau.
Når du overvejer at indkøbe det udstyr, som de og din virksomheder fortjener og har brug for, så I kan opretholde effektivitet og produktivitet på tværs af virksomhedens geografiske placeringer og fagområder... Ja, så behøber hverken tiden, corona eller økonomiske betænkligheder at sætte en stopper for din virksomheds fremtidssikring.
  

Cadesign base og DFS* kommer dig nemlig i møde med yderst fordelagtige betalingsaftaler og finansieringsløsninger.
 

På alle server-, netværks- og storageløsninger fra Dell kan du få betalingsudskydelse på næsten et halvt år* og dermed holde dampen oppe og økomonien i skak. 

Cadesign base og Dell Technologies forpligter sig til at hjælpe dig med at få de løsninger, du har brug for NU – så du kan holde din virksomhed kørende trods de likviditetsudfordringer, som du muligvis står over for i den nuværende situation.


"Og hvad så med renten", tænker du måske? Og det er her finansieringsaftalen virkelig bliver gunstig, da du med kampagnetilbuddet kan slippe af sted med en rente på, 1,99 procent i på server-, netværks- og storageløsninger, når du vælger en betalingsløsning hen over 36 eller 48 måneder.


Den ekstremt lave rentefinanciering for dine infrastrukturløsninger giver dig mulighed for at implementere de it-projekter, som du måske har overvejet at sætte på hold, indtil de eventuelle konsekvenser af Corona-krisen er gjort op. Men hvem ved, hvornår det bliver? Og har du råd til at gå i stå? 


Flosklen hedder, at man skal investere sig igennem kriser, men det er ofte lettere sagt end gjort, og derfor kan der være brug for finansieringsløsninger, der går lidt længere på literen. 


Om det er hardware, du mangler, om det er leasing, du er interesseret i eller om det er de tunge drenge, som servere, netværk eller storage, der skal opgraderes, så er der en finansieringsaftale, der matcher.
4 grunde til at financiere med Dell Technologies finansieringsløsninger

 

85% af dem der indkøber technology ønsker at have en god finansieringsaftale. 
Få hold på budgettet og få al den IT-teknologi som du har behov for, så din virksomhed kan gå vækst i møde.

Betal mindre end kontantprisen i hele livscyklussen ved at opdatere din teknologi regelmæssigt. Vores Teknologi Rotation-løsning hjælper dig med at spare penge og samtidig øge effektiviteten. Se eksempel nedenfor.

Med Dell Financial Service kan du købe it-udstyr i form af alle stationære PC'er, laptops og arbejdstationer og udskyde betaling i de første 3 måneder. Denne mulighed gælder frem til 29. juli 2022

Hvis regelmæssig opdatering af systemerne ikke har førsteprioritet hos dig, men du stadig er interesseret i en lav rente over 36 eller 48 månder, passer en fast lav rente på 1,99 % muligvis bedre til dig.* Leasing og financiering til kvalificerede kunder hos Dell Bank International d.a.c., der opererer under navnet Dell Financial Services (DFS) og har adresse på Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Irland og er reguleret af Central Bank of Ireland. Priserne kan variere i forhold til kundesegmenter. Tilbud kan ændres uden varsel og der tages forbehold for produkttilgængelighed, kreditgodkendelse og dokumentation fra DFS, som er acceptabel for DFS. Varemærkerettighederne Dell Technologies og Dell Technologies logo tilhører Dell Inc. Systemet overvåges i dagtimerne af vores it-konsulenter.
 
Dell Financial Services (DFS), er en del af Dell Technologies-familien. De er global leverandør af innovative betalings- og forbrugsløsninger. DFS støtter alle kunder – lige fra forbrugere og mindre virksomheder til de største globale koncerner. DFS finansierer alle hardware-, software- og serviceløsninger, så du kan vælge, hvordan du ønsker at bruge teknologi i din hverdag. De leverer end to end-løsninger på tværs af Dell Technologies, kanalpartnere og distributører i mere end 50 lande og finansierer over $7 milliarder årligt.
 

Bliv meget klogere på hvilke økonomiske muligheder din virksomhed har for at stå stærkt, samtidig med at du investerer i de it-løsninger, som din virksomhed fortjener og har brug for.

Vi er altid åbne for en snak omkring, hvordan du arbejder, og hvad der kan gøre dit arbejdsflow mere stabilt, hurtigt og sikkert - også med blik på finansieringen heraf.

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes

Dell Financial Services

Ja tak, jeg vil meget gerne høre mere om Dell financieringsfordele og hvordan det næste køb i vores forretning kan gøres mest fordelagtigt. Skriv blot dine oplysninger ind i formularen, så vil du hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik


Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000