Vi svarer ALTID, og vi svarer med det samme

 

"Du er nu nr. 33 i køen - vent venligst" Du kender det, og vi gætter på, at du hader det... Når du har brug for hjælp, så skal du have hjælp. Med det samme. Og af én der faktisk kan hjælpe. Og ikke stiller dig videre til én, der stiller dig videre til én, der... ja, du forstå, hvor det bærer hen ad.

I Cadesign base har vi sat os for, at der ALTID er et rigtigt menneske, der tager røret, når du ringer. Vi siger ikke, at vi kan løse alle dine problemer på minutter, men vi lover, at du bliver hørt og at dit problem, uanset størrelse, bliver prioriteret. Det er hele fidusen med support - alt andet er det modsatte af kundeservice. Det bliver til kundefrustration... det skal du holde dig alt for god til.


Vi vil super gerne supportere dig med alle de tænkelige og utænkelige it-problemer, du sidder med i det daglige. Og nu hvor Coronaen raser igen, er der måske endnu større behov for support for at din eller dine medarbejderes hjemmearbejdsplads kører, som den skal. 


Derfor vil vi gerne give dig en supporterende 2021-gave...

 

"Goddag. Hvad kan jeg hjælpe dig med i dag?"

Sådan lyder det, når du kontakter Cadesign base - og vi tager telefonen HVER gang du ringer. Ingen ventetidsmusak eller kønumre. Vi svarer og stiller dig videre. 


Med en supportaftale i Cadesign base kan du få hjælp inden for en aftalt responstid, hvis du ønsker at være sikret hjælp inden for en afstemt tidsramme. Typiske opgaver er brugersupport på passwords, problemer med arbejdsstationer, langsom remote opkobling, problemer med mailserveren eller måske din Office-pakke driller. Uanset problem, så er hjælpen nær. 

 

 3 stærke om fordelene ved at blive supporteret i Cadesign base

 

Måske du savner at have en intern it-afdeling, men faktisk kan vi sagten udfylde den rolle. Du skal betragte Lars, Kasper eller hvem af os, du får fat i, som din it-kyndige kollega.

Vi bruger IKKE supportrollen som et skoleophold for nyuddannede. Du skal have kompetent support, så derfor har alle vores konsulenter års erfaring.

Du er ALDRIG den lille fisk i den store sø, når du kontakter os. Uanset dit problems størrelse og kompleksitet, så hjælper vi gerne, og vi tager dig og din tid seriøst.* Hvis du køber 100 supporttimer inden d. 31. marts 2021, så lægger vi ti timer oveni uden beregning. Aftalen skal være godkendt af begge parter inden 31. marts 2021. Tilbuddet gælder ikke for virksomheder, der allerede har fået rabat på timeprisen.
 
 
 

Lej en it konsulent

Vil du gerne høre mere omkring dine muligheder, for at leje en IT-konsulent i en kortere-, længere- eller midlertidig periode, så udfyld blot felterne til højre, så vil du blive kontaktet af én af vores IT-kyndige rådgivere.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker "send" accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000