Vores kontor i København er flyttet til ny central lokation.

Vi er altid tæt på. I flere år har vi haft kontor både i Aarhus og København, og vi sætter en ære i, at være tæt på vores kunder.

Tilgængelighed og nære relationer er nøgleord i Cadesign base. Godt kram og performancesikkert hardware er en forudsætning, men det vil altid være mennesket og kompetencerne, der er i højsædet, når du serviceres af Cadesign base.

Derfor er vi til stede, der hvor du er. Jo bedre vi kender dig, des bedre løsninger kan vi tilbyde. Tilliden ligger i relationen og sikkerheden ligger i kompetencerne, og vi kan nå relativt hurtigt hen til dig, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Vores lokation i København er pr. 1. april 2022 flyttet fra Havnegade 39 til en ny lokation hos Regus i Frederiksborggade 15, 3.sal tæt på Torvehallerne og Nørreport Station (Metro, S-tog og Intercitytog). Fra denne adresse vil vi fortsat servicere vores gode relationer i Hovedstaden og øerne, ligesom vi fortsat byder dig og din virksomhed velkommen til at booke CAD-kurser for dig selv og dine medarbejdere.

Find os her

c/o Regus, 3. sal

Frederiksborggade 15, 
1360 KøbenhavnEr du desuden interesseret i at høre mere om vores landsdækkende service?
Ring til Ove Fris på +45 7879 66 95 eller skriv til: ovf@cadesignbase.dk

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000