En Gazelle vi er stolte af

Cadesign base er blevet kåret som Børsen Gazelle 2018,  og vi er naturligvis stolte af, at vi har kunne leve op til de hårde krav, der er stilles af Børsen, for at blive kåret:

”En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med at der er positiv vækst i alle årene […] Kåringen er en anerkendelse fra Børsen af, at jeres virksomhed er en del af eliten i dansk erhvervsliv”.

Vi er også meget stolte af, at Cadesign base er en virksomhed, hvor alle medarbejdere og samarbejdspartnere springer højt, for at vores kunder kan drive deres forretning sikkert og effektivt også i fremtiden. 

Kåringen giver i den grad ekstra positiv energi til at fortsætte ud over stepperne.

Læs også om vores AAA-kreditering, som vi fik tildelt allerede tilbage i januar måned, og som er den højeste kreditværdighed, der gives af Bisnode.

 

Er vi din næste it-partner? Ring til Ove Fris på +45 7879 66 95 eller skriv til: ovf@cadesignbase.dk for at høre mere om dine optimeringsmuligheder.

Cadesign base har mange års erfaring med it-drift og –support. Lad os gå dit it-setup efter i sømmene og finde frem til, hvordan du kan optimere.

Skriv til os eller book et møde med salgschef Ove Fris.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000