I samarbejde med AutoPilot inviteres du til eftermidagsarrangement

Fremtiden er hostet, skal du med?

 

26. april 2019 - Scandic Aarhus City  - kl. 12.00 - 15.00

Arrangementet afholdes for at give dig indblik i de mange tilbud, der findes på hostingmarkedet. Alle virksomheder har i dag brug for hosting, men hvilken form, type og udstrækning er stadig vidt forskellig fra virksomhed til virksomhed.

Derfor er Cadesign base og AutoPilot gået sammen om dette arrangement for at belyse nogen af de mange fordele, der er ved at få hostet hele eller dele din virksomheds infrastruktur.

Markedet i dag er fyldt med buzzwords inden for shared og dedicated hosting, cloud, on prem, hybrid og meget mere. Til arrangementet skærer vi en kniv ned gennem det hele og kommer med konkrete løsningsforslag tilpasset din branche.

 

 

Fra AutoPilot kommer Hostingansvarlig, Thomas Herskind og præsenterer fordele, features og funktioner, som en hosted AutoPilot giver dig. Efterfølgende vil Produktspecialist fra Cadesign base Jeppe Wellendorf og CSO | Partner Ove Fris komme med bud på forskellige hostingløsninger fra klassisk hosting til moderne VDI-baseret setup - Den Moderne Arbejdsplads.

Der vil ydermere blive tid til at se nærmere på en Live VDI-løsning (skrivebordsvirtualisering i skyen), og Dell EMC være repræsenteret med et udpluk af Dell Workstations: Fra de gode - de bedre - til de bedste modeller, og der vil således blive rig mulighed for at se, mærke og føle på en bred vifte af mobile arbejdsstationer.

 

Er du interesseret i at høre mere er du naturligvis velkommen til at ringe til Ove Fris på +45 7879 6695 eller skrive til ovf@cadesignbase.dk

Ellers kan vi da kun opfordre dig til at tilmelde dig arrangementet ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!

Fremtiden er hostet - skal du være med?

Udfyld formularen med dine oplysninger og skriv venligst Hosting i bedskedfeltet, så kan du sikre dig en plads allerede i dag!

Ved tilmelding acceptere du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000