I samarbejde med AutoPilot og Dell EMC inviteres du til eftermidagsarrangement

Fremtiden er hostet, skal du med?

22. august 2019 - Scandic Sydhavnen - kl. 12.00 - 15.00

Med stor succes har vi afholdt event i Aarhus og nu gør vi det igen på Sjælland.

Arrangementet afholdes for at give dig indblik i de mange tilbud, der findes på hostingmarkedet. Alle virksomheder har i dag brug for hosting, men hvilken form, type og udstrækning er stadig vidt forskellig fra virksomhed til virksomhed.

Derfor er Cadesign base, Dell EMC og AutoPilot gået sammen om dette arrangement for at belyse nogen af de mange fordele, der er ved at få hostet hele eller dele din virksomheds infrastruktur.

Markedet i dag er fyldt med buzzwords inden for shared og dedicated hosting, cloud, on prem, hybrid og meget mere. Til arrangementet skærer vi en kniv ned gennem det hele og kommer med konkrete løsningsforslag tilpasset din branche.Fra AutoPilot kommer Hostingansvarlig, Thomas Herskind og præsenterer de fordele, features og funktioner, 
som en hosted AutoPilot giver dig.

Efterfølgende vil Commercial Lead, Dell Cloud Client Computing - Benjamin Rüdinger belyse, hvordan digital transformation har forandret vores daglige tilgang til arbejde. Fra dengang hvor teknologi primært var
it-afdelingens foretagende, og til i dag hvor IT nærmest er alfa og omega i hele forretningen.
Herefter vil Produktspecialist fra Cadesign base, Jeppe Wellendorf og CSO | Partner Ove Fris komme med bud på forskellige hostingløsninger fra klassisk hosting til moderne VDI-baseret setup - Den Moderne Arbejdsplads. Hvad betyder det for din nuværende og fremtidige arbejdstyrke, for din sikkerhed og ikke mindst for din infrastruktur?

Derudover vil der være tid til at se nærmere på en Live VDI-løsning (skrivebordsvirtualisering i skyen), og fra Dell EMC vil der være repræsenteret et udpluk af Dell Workstations: Fra de gode - de bedre - til de bedste modeller, og der vil således være rig mulighed for at se, mærke og føle på en bred vifte af mobile arbejdsstationer.

Er du interesseret i at høre mere er du naturligvis velkommen til at ringe til Ove Fris på +45 7879 6695 eller skrive til ovf@cadesignbase.dk

Ellers kan vi da kun opfordre dig til at tilmelde dig arrangementet ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!

Fremtiden er hostet - skal du være med?

Udfyld formularen med dine oplysninger og skriv venligst Hosting i bedskedfeltet, så kan du sikre dig en plads allerede i dag!

Ved tilmelding acceptere du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000