Microsoft 365 Backup

Cadesign base har forskellige løsningsmuligheder for at du kan tage sikkert backup og sikkerhedskopier af din Office 365. Dem kan du læse meget mere om lige her:

Men hvorfor overhovedet bekymre sig om det, tænker du...

- Microsoft tager vel backup og sikkerhedskopier af Office 365? 

NEJ, det skal du selv sørge for. 

- Jamen hvorfor skal jeg tage backup af mine filer og mails, de er vel altid tilgængelige online? 

Microsoft forpligtiger sig ikke, til at tage backup af dine data, og i tilfælde af at der sker utilsigtet sletning eller andet, kan du risikere at miste forretningskritiske oplysninger. 

- Hvorfor er det, at jeg skal tage backup af data fra Office 365? 

Der er flere gode grunde til, hvorfor vi anbefaler, at du sikrer dine data og din virksomhed. Her får du en håndfuld af dem: 

Interne trusler: 
En af de største cybersikkerhedstrusler, som enhver virksomhed står overfor, er dens egne ansatte. Medarbejdernes interne adgang gør dem i stand til at påføre stor skade, hvis de vælger at misbruge deres adgangsprivilegier. De kan ved et uheld tillade, at deres brugerkonti kompromitteres af angribere, eller ubevidst henter farlig malware til deres arbejdsstationer. Uanset om der er tale om forsætlig fejl eller uheld, kommer den største risiko for kompromittering af sikkerheden fra de ansatte, der bruger netværksressourcer til daglig. Derfor er backup nødvendig! 

Juridiske samt krav til overholdelse af forpligtigelser: 
Du skal sikre dig at du kan hente postkassedata i forbindelse med retssager og tvister, samt selvfølgelig at kunne imødekomme de regler der gælder for virksomheder over for myndighederne, i forbindelse med opbevaring af legale og regnskabsmæssige oplysninger.  

Utilsigtet sletning: 
Hvis du 
nedlægger eller sletter en bruger, uanset om det er tilsigtet eller ejså replikeres sletningen på tværs af netværket. En sikkerhedskopi kan gendanne brugeren, enten til lokal Exchange eller Office 365. 

Huller i arkiveringspolitikken og forvirring: 
Office 365-
akriveringspolitikker er svære at holde trit med og administrere. En sikkerhedskopi giver lang tids beskyttelse af data, som samtidig er nemme at gendanne. 

Eksterne sikkerhedstrusler: 
Malware og vira har skabt alvorlige skader på organisationer globalt i det sidste år. En sikkerhedskopi kan nemt gendanne postkasser til en før angrebet.
  

Så det er bare nogle af grundende til hvorfor vi mener det er vigtigt også at tænke på backup, når du arbejder med Office 365.  

 - Er det ikke indviklet, besværligt og dyrt at komme i gang med? 

Nej det er ret overkommeligt både hvad økonomi og kompleksitet angår. Som nævnt kan vi tilbyde dig løsninger både med VEEAM, Cloudfinder eller Synology.

Tag fat i os, så kan vi tage en snak om hvilke muligheder der passer bedst til dig.

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000