Vælg en løsning, der øger friheden og styrker sikkerheden

Du og dine medarbejdere skal ikke lade jer begrænse i jeres arbejde... men I kan ikke fortsætte som I gør nu. Truslerne stiger dagligt og hvert klik er en potentiel døråbner for malware og hackere. Du skal have et forsvar, der holder dig beskyttet. Et forsvar der reagerer. Et forsvar fra Cadesign base og Muninn.


Hvad får du ud af det?

Her får du 3 gode grunde til hvorfor et samarbejde med Cadesign base i kombination med en Muninn-løsning ikke kun styrker din virksomhed og dine medarbejderes sikkerhed, men også deres kreativitet, selvstændighed og frihed:

Du kender det - deadline nærmer sig og du har travlt

Heldigvis har du fundet det perfekte plugin, som du kan hente og installere med det samme... Men er det sikkert? Og hvordan er det lige med virksomhedens politik om at installere hjælpemidler, som ikke er godkendt? Ah pyt - du har travlt. Det går nok...

Så er helvede løs...

Men det var desværre ikke en pyt-situation. Noget er galt, men du opdager det ikke i tide. Det får lov til at sprede sig, og nu berører det alle. Der kæmpes en brag kamp på alle it-fronter og heldigvis får jeres kompetente it-partner (*host* Cadesign base *host*) stoppet det og får jer tilbage på sporet, denne gang... 

 

60 dages netværks og trafik analyse (NTA) med Muninn AI


Så nu har du fået et rap over nallerne og det må IKKE ske igen. Det er tid til at handle.

1. Tag kontakt eller udfyld formularen i bunden
2. Afsæt 45 min til en dialog med os
3. Modtag et konkret løsningsforslag

Selv tak

 

Ja tak, send mig mere info

Stå stærkt i forsvaret

Værs'go'!

Cadesign base tilbyder dig en toptunet, toptrænet, fuldblodsløsning - en ’Network Traffic Analysis’ (NTA) fra Muninn. Den vil uddanne sig selv i din gøren og laden, så den kan genkende ALT, der stikker ud fra daglig praksis. Hvis noget ser mistænkeligt ud, så griber den ind. Angreb, såvel som anlæg til angreb, vil blive opdaget og stoppet, før de udvikler sig. Løsningen sporer og blokerer ondsindet aktivitet og al tilgængelig trafik bliver analyseret i realtid, hvorefter løsningen underretter om eventuel mistænkelig aktivitet og blokerer de kritiske hændelser.

Det er smart. Det er ret og slet et godt forsvar. Og det er også grunden til, at de fleste testvirksomheder for sikkerhedsevaluering nu har en anbefaling om at få en netværkstrafikanalysemonitor – som Muninn! For at stå stærkt i forsvaret.

Med 3 lette trin kan du allerede være i gang med at forstå og beskytte dine medarbejdere, data og netværk. Tag kontakt, Lad os få en god dialog, og modtag så et konkret løsningsforslag.

Cadesign base gør det nemt at stå sikrere med Muninn AI. Vores erfaring med at implementere løsningen i arkitekt-, ingeniør og entreprenørvirksomheder, gør os til et fordelagtigt valg for netop dig. Læs mere om samarbejdet via linket her

Først udarbejdes en evaluering af dit system, herefter rådgiver vi dig til den løsning, der passer til datamængde og antal enheder i din virksomhed. Om I er 25 eller 250 ansatte, så klarer vi opsætning og overvågning, og i løbet af ganske få uger, kan I blive bedre beskyttet end nogensinde før.


Her kan du hente onepageren, der giver dig et tydeligt overblik over, hvordan du er stillet i forhold til at være GDPR-complient med Muninn AI - MUNINN GDPR

Bevar friheden - Styrk sikkerheden

Vi har samlet informationsmateriale om Muninn AI, som du kan få sendt direkte til din indbakke. Bliv hurtigere klogere på hvad Muninn AI er, og hvordan det kan styrke sikkerheden i din virksomhed.

Ja tak, send mig yderligere information om Muninn AI

Hvad siger virksomhederne?

Ravn Arkitektur er en af de virksomheder, som allerede er hoppet med sikkerhedsvognen, og her udtaler Kim Arndt som er BIM & IT Ansvarlig blandt andet således:
 

"...Det er en løsning der døgnet rundt vurderer trafikken på netværket og kan reagere automatisk på en eventuel trussel ved at afskære en enhed der gør noget uventet fra at gøre skade på netværket..."

Vil du læse hele udtalelsen og få endnu mere viden om Muninn, så klik på knappen: "Ja tak, send mig mere info, så sender vi informationsmaterialet direkte til din indbakke ;)

Ja tak, send mig mere info

Eksperterne advarer - den største trussel mod Danmark overhovedet


"Risikoen for at blive angrebet af cyberkriminelle er i dag så stor, at det vurderes til at være en af de største sikkerhedstrusler mod Danmark overhovedet. I det billede går danske små og mellemstore virksomheder bestemt ikke fri", sådan forlyder det i et interview med IT-sikkerhedsekspert Henning Mortensen forestået af SydBank.


Læs hele interviewet

Få mere at vide om hvordan vi kan understøtte og styrke dig og dine medarbejdere

Er du interesseret i sparring omkring, hvordan du med Muninn og Cadesign base stiller dine medarbejdere mere sikkert, så de kan arbejde frit og kreativt? Vi er gode til at rådgive, så du får mest ud af dit IT-setup.

Skriv blot dine oplysninger ind i formularen, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000