Dell, Styrker arbejdsglæden, effektiviteten, fremdriften og løfter samarbejdet

Når hardware er alfa omega for din arbejdsdag, skal du naturligvis vælge en maskine, der kan arbejde lige så effektivt som dig selv. Performance og pålidelighed er essentielle faktorer, da langsomme loadtider og nedetid koster frustrationer, effektivitet og dermed også tusindvis af kroner på den lange bane.

Derfor, når du skal vælge den rigtige maskine, som uden problemer kan håndtere dine tunge programmer, og som sikrer dig en arbejdsdag uden endeløs venten og usikkerhed, så er du havnet på den helt rigtige side.

Indstil søgningen - og læs roligt videre...


 


Næste skridt

Hvilken maskine passer så til dit behov?

Til det administrative arbejde kan vi anbefale dig en maskine fra Dells 3000-serie. Her tilbydes du en workstation med unik performance, og du vil i langt de fleste tilfælde få dækket dit daglige arbejdsbehov med en model fra denne serie.

Arbejder du derimod meget kreativt eksempelvis som arkitekt, ingeniør, grafiker, konstruktør og lignende, ja så ved vi af erfaring, at behovet er en smule mere komplekst.

Ofte anvender du sammensatte og tunge programkombinationer, der kræver ekstra performance, og det er i din arbejdsproces vigtigt, at maskinen har computerkraft nok til at være "up to speed" i samme tempo som dig, så dit flow og kreativitet ikke sættes på hold.
Derfor anbefaler vi 5000- eller 7000-workstationserien, som det optimale valg til dig som "tung bruger". Vil du vide mere eller have en specifik pris på enheder konfigureret til dit behov, så ring til os på
8730 0000 eller skriv til os på salg@cadesignbase.dk eller i formularen nederst på denne side. 

Så tager vi fat i dig - helt uforpligtende
Vi elsker at dele ud af vores viden om workstations, skærme eller tilbehør


 

Alle maskiner leveres med Windows 10 Pro styresystem, og du kan herunder se et udpluk af de workstations modeller, som vi varmt anbefaler.

Tjek eksempelvis Dell Precision 5760. Den tyndeste, letteste og mindste 17" workstation. Designet i perfekt balance mellem elegance og power - testet og optimeret - klar til VR/AR og AI.

Precision 3560

En arbejdstation med alle fordelene til dig, der skal bruge en god all around computer på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Helt enkel til en overkommelig pris.

Precision 3561

Den er muligvis lille, men tag ikke fejl, med denne arbejdsstation får du en kraftfuld maskine til at køre dine tunge 2D-, 3D Cad- og regneprogrammer. Du er lynhurtigt meget mobil, og så fås den i en smuk aluminium Titan Grey - hvad mere kan du ønske?


Precision 5560

Den nydesignet 5560 er 6% mindre end den tidligere generation, og er optimeret med Dells patenterede termiske teknologier. Kort sagt; bedre luftstrømning giver bedre nedkøling, mindre støj og bedre performance.

Precision 5760

Designet til professionelle udviklere i mange brancher med behov for høj ydeevner og stilrent design. 15" og 17" er verdens mindste og tyndeste mobile arbejdstationer. Helt klar til VR/AI

Precision 7560

Den komplet redesignede 7000-serie kommer i aluminiumsdesign. En lang batterilevetid, et væld af porte og næsten en rammeløs skærm, så man kan se mere og arbejde bedre.

HENT SPEC-SHEET HER >

Precision 7760

Den er lige så intelligent, som den er kraftfuld. Er hele 19% mindre end tidligere, men har alligevel en større skærmflade. Touch pad'en er også forstørret med 21% og med intelligent styrring, har du fuld kontrol. Med den her maskine er du mobil med samme kraft som en desktop.

HENT SPEC-SHEET HER >

 Helt fremme i skoene

Med en computer fra Dells seneste lancering får du en af de mest bæredygtige produkter på markedet i forhold til energieffektive designs, bæredygtig fremstilling af emballage og produktlivscyklus-vedligeholdelse samt antallet af miljømærkeregistreringer 
inkl. EPEAT Gold-certificering.

Dell Optimizer - værd at fremhæve

En af de største nytænktninger, som er værd at fremhæve, er Dell Optimizer, som er en kunstig intelligens-baseret optimeringsteknologi, som følger med udvalgte Precision og Latitude enheder.
 

Det kan bedst beskrives, som en selvlærende software, der tilpasser sig din adfærd og således understøtter din arbejdsproces bedst muligt.

I baggrunden arbejder den med at forbedre den generelle applikations-ydeevene, sikrer hurtigere adgang og sikker låsning af maskinen, så du kan fokusere på de vigtigste opgaver. Dell Optimizer kan også fjerne ekko og baggrundsstøj på telefonmøder og forlænge batterilevetiden.

 Dell Technologies

Dell technologies hjælper organisationer og mennesker med at bygge deres digitale fremtid og transformere, hvordan du arbejder, lever og leger. Virksomheden tilbyder dig branchens bredeste og mest innovative palette af teknologier og services lige fra endpoints, til datacenteret og til skyen.

Snak med en workstationspecialist

Bliv lynhurtigt meget klogere på hvilken Workstationkonfiguration, der passer til dit arbejdsbehov. Vi er altid åbne for en snak omkring, hvordan du arbejder, og hvad der kan gøre dit arbejdsflow mere stabilt, hurtigt, og sikkert.

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes

Dell Hardware

Er du interesseret i at høre mere om Dell Workstation så er du meget velkommen til at forhøre dig her hos os. Skriv blot dine oplysninger ind i formularen, så vil du hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik


Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000