Cadesign base præsenterer

3D Days Online 2021

Bliv klogere - bliv inspireret - bliv bedre!

Så for den... Så går det løs igen, og du skal helt sikkert med!

Cadesign base åbner igen i år op for en række super inspirerende sessioner i samarbejde med markedets bedste udviklere af 3D-software.

Vi tager et blik på det alt det nye, som er kommet med i de seneste opdateringer, giver dig de bedste tips og tricks, som du kan bruge i din hverdag, leveret direkte fra de allerbedste brugere af dit yndlings-3D-program.

Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du længe har tænkt, du gerne ville have svar på.

Og forhåbentlig får du en meget bredere forståelse for, hvad du kan gøre brug af i dine projektforløb og en dybere indsigt i, præcis hvordan du kan løfte dit projekt helt der op, hvor det fortjener at blive placeret.

 

Vi afholder hele fem sessioner hen over foråret og alle webinare starter kl. 10.30. og vil blive afholdt på engelsk. Se datoer og temaer herunder og tilmeld dig allerede i dag.


OBS - Vi anbefaler, at du sætter en kalenderpåmindelse i din kalender, ved tilmelding, så du ikke går glip af herlighederne...

WEBINARET ER AFHOLDT - For at være en effektiv designer i dag, har du brug for værktøjer til hurtigt at udvikle dine designs og kommunikere dem nøjagtigt til alle projektets interessenter. Få inside-informationer fra Rhino-eksperter fra McNeel på dette webinar, hvor vi udforsker Rhino-workflowet fra tidligt design og modeludforskning, til yderligere forbedring og dokumentation ved hjælp af Revit.
Se, når vi demonstrerer de nye funktioner i Rhino.Inside Revit. Ved hjælp af Grasshopper udtrækker vi geometrien fra et Revit-element, og giver tips til at skrive egne brugerdefinerede scripts. 

Du kan læse om Rhino.Inside.Revit her >

 

Tirsdag d. 4. maj 2021 kl. 10.30 er det Enscape, der kommer under lup. Dette er et fantastisk introduktionswebinar til realtidsvisualisering ved hjælp af Enscape. Den inkluderer en live demo, så du kan se, hvor enkelt det er at foretage ændringer i dit projekt og se dem med det samme i Enscape - alt sammen fra en værktøjslinje. Under denne session ser vi på: Hvad er visualisering i realtid? Hvordan fungerer det? Hvad er fordelene ved at bruge visualiseringer i realtid? Du lærer simpelthen, hvordan realtidsvisualisering kan gøre din designproces bedre. Webinaret præsenteres af programmets egne skabere - nemlig en Enscape-specialist. 

Du kan læse meget mere om Enscape lige her >

 

Tirsdag den 11. maj 2021 kl. 10.30 inviterer Chaos CG-specialist, Ivan Kozaliev, dig med ind i V-Ray Collection-verdenen. Han lærer dig, hvordan du får mest ud af Chaos-økosystemet. Du finder ud af, hvordan du kombinerer visuelle løsninger, får mest muligt ud af populære arkitektoniske DCC'er og tilføjer gratis 3D-indhold og realistiske materialer til dine projekter. Ivan viser dig også, hvordan du får vist dine projekter i realtid, gengiver smukke animationer hurtigere end nogensinde før og meget mere.

Du kan læse meget mere om V-Ray Collection lige her >

 

 

Bliv fortrolig med alt det nye inden for SketchUps fantastiske skaberunivers. Torsdag d. 27. maj 2021 kl. 10.30 glæder vi os virkelig til at præsentere dig for nogle af de mange nyheder i SketchUp 2021. Vi glæder os af flere grunde... Ikke bare har SketchUp fået et makeover, men nu får du også har også et helt nyt designanalyseværktøj, der hjælper dig med at starte dine projekter på det rigtige fundament. Og det er ikke engang halvdelen af det. 3D-modeleringsværktøjet som du kender og elsker, har fået masser af TLC! Vores SketchUp-ekspert på dagen er naturligvis fra Trimble - SketchUp.

Du kan læse meget mere on SketchUp lige her >

Er du interesseret i at opnå parametriske kompetencer og skubbe dine designfærdigheder til det næste niveau? Er du klar til at lære et meget spændende og kraftfuldt værktøj, der løfter dine ideer og koncepter til et helt nyt niveau? På vores Grasshopper webinar får du den nødvendige viden og evnerne til at bruge Grasshopper - et gratis plugin til visuel programmering i Rhino. Det er en decideret Grasshopper-kyndig specialist fra Rhino - Rhinoceros 3D der fører os gennem dagens program torsdag d. 3. juni kl. 10.30.

Du kan læse mere om Grasshopper her >

 

 
 

Vi håber du er nysgerrig på at deltage og glæder os rigtig meget til at se dig online.

Du må endelig også huske at prikke til din 3D-kollega - alle kan trygt og sikkert deltage online - også hjemmefra...

 

 

3D Days Onlinewebinarer

Ved at udfylde nedenstående data tilkendegiver du, at du gerne vil deltage på et af vores 3d-webinarer. Bemærk at din plads først er bekæftet, når du modtager en mail fra os med link til webinaret. For direkte tilmelding, anbefaler vi at du bruger tilmeldingsknapperne ved hvert webinar.

Ja tak - jeg vil gerne med til webinar

Vil du gerne høre lidt mere om 3D Days Online eller om de løsninger, vi kan tillyde inden for 3D-software, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv blot din forespørgsel til os via formularen, så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Bemærk - ved at udfylde felterne med dine oplysninger og tryk på "send" accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000