Cadesign base præsenterer
3D Days Denmark

Read this article in English >

3D Days er en konference, en MasterClass, et forum, en netværksbegivenhed, en udstilling, sagt med andre ord, et event du ikke vil går glip af!

Du vil blive inspireret af en lang række indlæg, hvor 3D grafik i en eller anden form er omdrejningspunktet.

Du vil opleve foredragsholdere fra Danmark og resten af verden, og vi er snart klar med et program, hvor du ved selvsyn kan se, at der er noget at komme efter.

Næstkommende arrangementet vil blive afholdt i efteråret 2022 i København

Torsdag den 3. november 2022
Sæt kryds i kalenderen

Og vi håber du, uanset hvor i landet du befinder dig, kan komme og være med til en dag spækket med spændende inputs og vidensdeling i særklasse.
 

 

Til dette dagsevent vil du i opleve adskillige spændende oplæg fra mennesker der til dagligt arbejder med forskellige dicipliner og i forskellige brancher, så det er et STORT kryds du skal sætte i kalenderen, og vi sørger for forplejning, så du kan roligt lade madpakken blive hjemme...

Indtil videre har vi fået thumbs up fra en række af vores samarbejdspartnere som kommer og fortæller og viser nogle af de spændende nye teknologier frem, som de har gang i.

Det er gratis at deltage, men der er dog begrænset antal med plads, så vær hurtig på tasterne og sørg for en adgangsbillet, inden det er for sent.

Du kan pre-booke din plads ved at sende en mail til 3d@cadesignbase.dk med dine oplysninger, eller udfylde formularen nederst her på siden, så spærrer vi et sæde til dig;-)

Listen vokser hele tiden, og der kommer løbende opdateringer så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores Cadesign base nyhedsbrev her for mere orientering om 3D days.

 

3D Days København

Vil du vide mere om 3D Days Danmark, eller høre mere om vores løsninger inden for 3D software, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Her kan du også skrive dig op til deltagelse, så skal vi nok kontakte dig med bekræftelse hurtigts muligt.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger accepterer du samtidig vores datapolitik

 

 

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000