Cadesign base præsenterer
3D Days Denmark

Read this article in English >

3D Days er en konference, en MasterClass, et forum, en netværksbegivenhed, en udstilling - ja uanset hvad vi vælger at kalde dette super seje event, så er det under alle omstændigheder en stor mulighed for alle der beskæftiger sig med 3D. Og vi har sat os for, at gøre det til det mest inspirerende tiltag inden for 3D i Danmark der findes!

 

Arrangementet vil blive afholdt i det tidlige efterår i København

Torsdag den 6. oktober 2022
Sæt kryd i kalenderen

Og vi håber du, uanset hvor i landet du befinder dig, kan komme og være med til en dag spækket med spændende inputs og vidensdeling i særklasse. 

 

 

 

Til dette dagsevenet vil du i løbet af formiddagen have mulighed for at opleve adskillige spændende indslag og foredrag, så det er et STORT kryds du skal sætte i kalenderen, men bare rolig vi sørger for forplejning, så du kan roligt lade madpakken blive hjemme...

Indtil videre har vi fået thumbs up fra en række af vores samarbejdspartnere som kommer og fortæller og viser nogle af de spændende nye teknologier som de har gang i.
Bl.a. kommer de fra 
McNeel og viser Rhino og ChaosGroup kommer
med spændende V-Ray nyheder og SketchUp 2022 highlights.

Listen vokser hele tiden, og der kommer løbende opdateringer så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores Cadesign base nyhedsbrev her
 for mere orientering om 3D days.

Dette event er for dig helt gratis at deltage i, der er dog begrænset antal billetter, så vær hurtig på tasterne og sørg for en plads inden det er for sent.

 

Vil du vide mere om 3D Days Danmark, eller høre mere om vores løsninger inden for 3D software, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000