V-Ray + Distributed Rendering

I dette heldags V-Ray kursus (6-8 timer) gennemgår vi, hvordan du optimerer tegnestuens V-Ray workflow og udnytter jeres eksisterende hardware bedst muligt. Har du brug for et grundlæggende kursus i V-Ray tilbyder vi også disse løbende. Kontakt os og fortæl om du arbejder med arkitektur, interiør eller produktdesign. Illustrationerne på denne side er fra et kursus for emballagedesignere.

Hovedvægten ligger på render-workflow med kvalitets Assets fra Chaos Cosmos, så du behøver ikke have erfaringer med hverken Rhinoceros eller SketchUp for at drage nytte af dette kursus. Du skal blot have erfaring med Windows 10/11 eller være indstillet på at arbejde på den platform i 4-7 timer. V-Ray findes også til Mac-udgaven af SketchUp, men (endnu) IKKE til Mac-udgaven af Rhinoceros. 


Vi anvender det hardware, der ofte ses på tegnestuerne: Stationære PC’er (nye og gamle) og en blanding af Dell, Lenovo og HP laptop's af varierende alder og styrke. Grundidéen er at vi skal kunne udnytte al ledig kapacitet i fx en lang frokostpause (eller ved fyraften) til at fremstille talrige renderings -med et minimum af spildtid.

Vi benytter Rhinoceros 7 funktioner som “Named Positions”, “Named Views” og “Snapshots” til at skræddersy V-Ray’s “Batch Render” og via V-Ray’s “Swarm” udnytte flere computere i firmaets netværk til at levere 12-24 færdige preview-renderings i 600x800 pixels, hvorfra vi udvælger 2-4 dagslys-scener og 2-4 tusmørke-scener, der efterfølgende renderes i 1500x2000 / 2100x2800 pixels.

Efter frokost gennemgås, hvordan du hurtigt og effektivt fremstiller overskuelige oversigter (med filnavne og opløsning) i A3 over samtlige renderings (typisk 2, 4 eller 8 pr side). Til det arbejde benytter vi programmet “FastStone ImageViewer”, som vi også benytter til at “explodere” et lille udvalg af V-Ray’s egne materialer (fx sten-og træ-gulve) og fjerne teksturerne fra et udvalg af Chaos Cosmos Assets fx personer, - så de renderes i neutral hvid! FastStone er gratis til personlig brug, og det er muligt at registrere programmet (online) til kommerciel brug for USD 35.

Hvis der interesse for det kan Photoshop inddrages i sammenhæng med V-Ray’s Render Elements (Render ID) og maske-teknikker i Photoshop via Scripts (Stack).

Alle renderings og V-Ray materialer gemmes i flere forskellige  opløsninger. Typisk (600x800 / 900x1200 / 1200x1600 / 1500x2000 px), og vi slutter kurset af med at “pakke” al arbejdet sammen til at fylde mindst muligt - på en struktureret måde.

Kurset kan være “fasttrack” i den forstand, at vi inden frokostpausen når en bunke forskellige ting og så udnytter frokostpausen til renderjobbene. Ønsker du et langsommere forløb kan vi (på kurserne i København) begynde lidt tidligere og slutte senere mod betaling af en merpris på timetakst Kr. 750.

Normal tid kl. 9:00-11:45 + 12:45-15:00 / Alternativ (udvidet tid) kl. 8:30-12:30 + 13:00-16:30

 

Pris pr deltager

DKK kr. 6.900,- + moms for to dage, 3.900,- + moms for én dag.

Nye kursusdatoer annonceres løbende - Er du interesseret i et kursus, kan vi måske finde en dato der passer dig bedre. Vi kan også nogen gange skifte fra Aarhus til København eller omvendt. Skriv til os.

 

Datoer for planlagte kurser (forår 2023) rev. 28.4.2023 LIS

"V-Ray 6 for SketchUp/Rhino kursus med Photoshop compositing workflow" er betegnelsen for det udvidede V-Ray-kursus, hvor vi både begynder lidt tidligere og slutter lidt senere på dagen.

 

Aarhus (mulighed for deltagelse online via TeamViewer)

Nye datoer kommer snart

 

København (mulighed for deltagelse online via TeamViewer)

Nye datoer kommer snart - Kr 3.900 / deltager

 

Underviser på kurset: Tim Elkær, +45 9176 2131 - tnr@cadesign.dk

Mulighed for rabat på 20% ved tilmelding af flere kursister fra samme virksomhed.
evt mulighed for at få "lukket" kurset for andre deltagere ved at betale en fast pris.

Tilmeld dig kurset ved at skrive til vores 3D specialist Claus lige her og oplys samtidigt, hvilket CAD-program, operativ-system og CPU, som du regner med at medbringe på dette kursus.

 

Har du interesse eller spørgsmål til ovenstående - eller et af vores andre 3D-kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Alternativt kan du udfylde felterne til højre med dine oplysninger, så vil vi kontakte dig. 
Du betjenes hurtigere, hvis du i beskedfeltet skriver det kursus, du er interesseret i.

Ved at udfylde felterne og trykke send godkender du samtidig vores datapolitik

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000