Løbende uddannelse af medarbejdere er en god investering i fremtiden
– både for virksomheden som helhed og for den enkelte medarbejder.


Løbende uddannelse sikrer, at værktøjer bliver udnyttet optimalt og giver medarbejdere ny inspiration, indsigt og loyalitet. Værdier der kan aflæses i medarbejdertrivsel, produktivitet – og på bundlinien.


3D-kurser

Cadesign Group har siden firmaets start i 1994 arbejdet med 3D Computergrafik. Derfor tør vi godt påstå, at ingen andre i Danmark kan tilbyde samme høje niveau som os, når det handler om 3D-support - rådgivning og -undervisning.

Vores erfaring kommer dig til gode, både når dit fokus er workflow-optimering, kompetenceløft, projektunderstøttelse og valg af CAD-software og hardware til 3D.

Vi har også i firmaet fastansatte eksperter, der udelukkende arbejder med filhåndtering, system- og hardwarekonfiguration, sikkerhed og vedligehold, så valget bør ikke være svært for dig, hvis du vil samarbejde med en full-service-provider i Danmark, der også ofte ved hvor skoen-trykker, før det gør ondt.

Vi tilbyder dig og dine kollegaer undervisning som kurser og hotlinesupport via TeamViewer eller telefon i følgende programmer (fra fundamentals til advanced): 

Vi underviser i stort set alle 3D-discipliner så giv os et kald, hvis der er specifikke emner, du gerne vil vide mere om. Vi anvender både Windows- og Mac-udgaverne af Rhinoceros + SketchUp + V-Ray, og vi underviser og rådgiver gerne i komplette og sammensatte 2D-> 3D->2D workflows inklusive (men ikke begrænset til) masketeknikker, material-ID og compositing i Adobe Photoshop, Afinity Photo og BeLight's Acorn. Præsentation og sideombrydning i Swift Publisher, Affinity Designer/Publisher og CorelDraw eller batch-konvertering af textures, decals, billeder og renderings via ACDSee og FastStone eller organisering, batch-renaming/resizing og print af stillbilleder til videre brug i dit favorit tidslinjebaseret redigeringssoftware, 

Vi anerkender til fulde, at de færreste erhvervsaktive personer har mulighed for at afsætte tid, til at gå på kurser i flere dage i træk, selvom al forskning og erfaring viser at efteruddannelse er nødvendig og kan betale sig på bundlinjen. Derfor tilbyder vi kurser efter denne principmodel, ved 3 eller flere deltagere.

A) Du gennemfører et kursus på to dage i samme uge, adskilt af tre dage til selvstudie og andre opgaver:
Mandage og Fredage i ulige uger er afsat til denne type kurser. Fasttrack kl. 9-12 begge dage ellers kl. 9-15.

B) Du gennemfører et kursus på to sammenhængende dage i samme uge, med begrænset tid til selvstudie:
Tirsdage og Onsdage i ulige uger er afsat til denne type kurser. Fasttrack kl. 9-12 begge dage ellers kl. 9-15.

C) Du gennemfører et kursus på to dage fordelt på to sammenhængende uger, med mulighed for at den anden kursusdag evt. kan foregå hos dig, hvis du har mulighed for at lægge hus til dette i storkøbenhavn:
Torsdage er afsat til denne type kurser. Begge dage kl. 9-15, men tid til frokost og telefonmøder kl. 12-13.

D) Er du fx en virksomhed med et større behov for kurser og/eller kompetenceløft af dine medarbejdere, tilbyder vi alle vores kurser som kundetilrettede kurser, der kan foregå hos os i København eller Aarhus eller hos jer.

Vi har særligt god erfaring med korte, intensive forløb for tegnestuer, hvor medarbejdere er opdelt i tre grupper (Fundamentals, Intermediate og Advanced), hvor vi mixer indholdet fra Fundamentals og Advanced. Vi har også mulighed for at afvikle to kurser af fasttrack-modellen på den samme dag med forskellige hold eksempelvis kl. 9.00-12.00 og kl. 13.00-16.00. Det er i den forbindelse vigtigt at ingen kursusdeltagere deltager i to hold på en dag.

Generel information om vores kurser

Vores kurser finder sted i København K + Ørestaden + Aarhus - eller hos jer, hvis I foretrækker det.
Vi anvender kun erfarne 3D-eksperter fra branchen som undervisere, for at sikre at I får et optimalt udbytte. Vores kursuslokaler er altid konfigureret med de nyeste versioner af de CAD-programmer, vi underviser i.

I enkelte tilfælde er det vores undervisere, der har stået for de tekniske oversættelser til dansk, i forbindelse med lanceringen af nye versioner. Vi har derfor et forspring i forhold til de andre danske kursusudbydere, der primært tilbyder kurser med faste tutorials baseret på et fast kompendiemateriale.

Kurserne starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.30.
Der er fuld forplejning i løbet af kurset.
Alle kurser faktureres ved bestilling.

Kursusadresse: CadesignBase, Kronprinsensgade 3, 3.sal, 1114 København

Kursusadresse: CadesignBase, Rosensgade 26 - DK-8000 Aarhus C.

Praktiske oplysninger (fødevareallergi, parkering, Coronapas osv.): 
Tlf.: +45 8730 0000 - Mail: info@cadesignbase.dk - Louise Halskov

Underviser på kurset: Tim Elkær, +45 9176 2131 - tnr@cadesign.dk 

 
Aflysning

I forhold til aflysning, så forbeholder CadesignBase sig retten til at aflyse eller flytte et planlagt kursus 14 dage før afholdelse, hvis der er for få tilmeldinger.

  • For kurser der aflyses af kursisten senest 8. hverdage før kursusstart faktureres 10% af kursusbeløbet.
  • For kurser der aflyses af kursisten senest 2. hverdage før kursusstart faktureres 25% af kursusbeløbet.
  • For kurser der aflyses af kursisten senere end 2. hverdage før kursusstart faktureres 100% af kursusbeløbet.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Har du interesse eller spørgsmål til ovenstående - eller et af vores andre 3D-kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Alternativt kan du udfylde felterne til højre med dine oplysninger, så vil vi kontakte dig. 
Du betjenes hurtigere, hvis du i beskedfeltet skriver det kursus, du er interesseret i.

Ved at udfylde felterne og trykke send godkender du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000