Løbende uddannelse af medarbejderne er en god investering i fremtiden
– både for virksomheden og den enkelte medarbejder.

Det sikrer, at værktøjerne bliver udnyttet optimalt og giver medarbejderen ny inspiration, indsigt og loyalitet, værdier der kan aflæses direkte i produktiviteten – og på bundlinien.

3D-kurser

Cadesign Group har igennem 25 år arbejdet med 3D Computergrafik, 3D-support, rådgivning og undervisning i 3D CG arbejde og workflow. Dette har resulteret i en bred akkumuleret viden om 3D-software, 3D-workflow og erfaring fra alle sider af produktion med 3D, fra visualisering og animationer over produktion og fremstilling til konfigurering og system maintenance.

Cadesign kan tilbyde undervisning i Rhino 3D, SketchUp, V-Ray, de fleste Autodesk 3D-produkter og renders. På de fleste af vores kurser er det vores egne folk der underviser, men ved behov bruger vi 3D-eksperter fra branchen til at undervise. det vigtigste er, at du altid undervises af de bedste", for at sikre optimalt udbytte.

 
Vores arbejde med 3D grafik, som supportere, undervisere, kreative og forhandlere gennem 25 år, giver os en meget solid kompetence og en dyb og bred viden at trække på.

For at imødekomme de behov vi oplever blandt vore kunder, har vi opdelt vores undervisning i niveauer.

 • Level 1-kurser på 2 dage: Her undervises ud fra et fastlagt materiale og kurset har til formål  at formidle grundlæggende kunnen i programmet. Der kan ikke medtages egne filer på level 1-kurser. 
 • Level 2-kurser på 2 dage: Kurserne er rettet mod kursister, der har været på level 1-kursus. Niveauet er højere og agendaen er sammensat i forhold til de områder, der er behov for.

 • DDE (Design Dit Eget)-kurser på 1+ dag: Disse kurser er designet til den øvede bruger, der har et eller flere specifikke ønsker til indholdet af undervisningen. Agendaen på disse kurser er dikteret af kursisterne og udarbejdet i samarbejde med underviseren. Der kan arbejdes med egne filer på disse kurser. Kurserne er også ideelle til virksomheden, der har en gruppe af medarbejdere den ønsker uddannelse med specielle opgaver for øje.

 • Render Bootcamp-kurser på 1 dag: Kurser i at rendere til 3D-programmer. Fra basic til advanced niveau. Formålet er at lære dig at beherske din render og få gode resultater - hurtigt.

Vores kurser er tilrettelagt med henblik på at kursisterne skal være i stand til at producere reelle resultater. Der er tale om intensive kurser med maksimum 3 deltagere. Der udstedes kursusbevis ved afslutning, hvis kursisten ønsker dette.
 
Vi har et dejligt kursuslokale med kraftige elevworkstations med dual 24“ monitorer, altid konfigureret med de nyeste versioner af de programmer, der undervises i. Desuden forefindes 100 Mbit fiberinternet.
 
Vi tilbyder undervisning i følgende programmer i niveauer fra basic til advanced: 

 • Rhino 3D 
 • V-Ray 
 • SketchUp 
 • 3ds Max
 • Maya
 • V-Ray / Mental Ray / Keyshot renders
 • Render Bootcamp: V-Ray for 3ds Max / Revit / Rhino / SketchUp

Vi underviser i stort set alle 3D-discipliner så giv os et kald, hvis der er specifikke emner, du gerne vil vide mere om.

Vores kurser finder primært sted i København, men kan også afholdes i Aarhus eller hos jer, hvis I ønsker det.

Kurserne starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.30.

Der er fuld forplejning i løbet af kurset.

Alle kurser faktureres ved bestilling.
 
Aflysninger:
For kurser der aflyses senest 8. hverdage før kursusstart faktureres 10% af kursusbeløbet.
For kurser der aflyses senest 2. hverdage før kursusstart faktureres 25% af kursusbeløbet.
For kurser der aflyses senere end 2. hverdage før kursusstart faktureres 100% af kursusbeløbet.

Vi forbeholder os retten til at flytte kurser ved manglende tilmelding.

Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Har du interesse eller spørgsmål til ovenstående - eller et af vores andre 3D-kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Alternativt kan du udfylde felterne til højre med dine oplysninger, så vil vi kontakte dig.
 
Du betjenes hurtigere, hvis du i beskedfeltet skriver det kursus, du er interesseret i.

Ved at udfylde felterne og trykke send godkender du samtigdig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000