SketchUp Pro - den nemmeste måde at tegne i 3D

Du elsker hvad du laver. Nu vil du elske hvordan du laver det.

Bliv god i en fart
Der er en grund til at SketchUp er synonym med brugervenligt interface og tilgivende 3D modelleringssoftware, brugervenligheden er ikke ofret for funktionalitetens skyld. Start med at tegne linjer og former. "Push and pull" overflader for at skabe 3D former og geometri. Stræk, kopier, roter og mal for at skabe hvad du vil.


Gør alting nemmere

SketchUp er brugbar fra de tidligste stadier af et design og helt til slut af konstruktionen. Programmering, diagrammering, design udvilking, detaljering, dokumentation. Hvor du har brug for tegninger – har du brug for SketchUp Pro.

Bliv god, hurtigt
Hvem har nogensinde ønsket kompleks CAD software? SketchUp er "alt andet lige" det mest intuitive en nemme at lære 3D tegnings værktøj på markedet.

Design mens du tegner i 3D
SketchUp er designet til at opføre sig som en forlængelse af din hånd, så du kan tegne hvad-som-helst, hvordan du vil.

Skab nøjagtige, højt detaljerede modeller
SketchUp er nøjagtigt til en tusindel af en tomme, så du kan designe, specificere og planlægge så meget eller lidt du ønsker.

Producer målsatte, nøjagtige tegninger
SketchUp er ikke kun 3D modeller. Tegn plan tegninger, elevations planer, detaljer, Titel blokke og meget mere med LayOut. Når din model ændrer sig – Så gør dine dokumenter også. Ganske enkelt.

Skab præsentations dokumenter
Med LayOut, er du rustet til side designs, skitser, vektor illustrationer og slide shows; alt du behøver for at vise og forklare alting.

Skab overbevisende walkthroughs
Brug SketchUp Pro til at forvandle dine modeller til animarede walkthroughs og fly-bys der viser hver en detalje.

Enkelt er stærkt
Find en 3D model af hvad-som-helst. Hvis du eksempeltvis har brug for en ovn i et køkken du er ved at designe? En bil i indkørslen? En hund til terrassen? Kan du finde det hele i "3D Warehouse", verdens største model bibiliotek af gratis 3D modeller.

Skab dokumenter fra dine 3D modeller
Af og til udvikler nogle 3D modeller sig og bliver til professionelle 2D tegings sæt. LayOut i SketchUp Pro hjælper dig med at skabe og vise modeller og tegninger du vil være stolt af.

Pimp din SketchUp Pro
SketchUp extensions er add-on værktøjer der løser specifikke 3D modellerings udfordringer hvilket ellers ville have været yderst vanskelige at løse. Og der er hundredevis at udforske.

Modeller og Dokumenter
Med LayOut, indsætter du SketchUp model views hvor du ønsker det i dit dokument. Disse "viewports" er levende aktive billeder af dit projekt. Når din model ændrer sig, så opdaterer dine "viewports" derfor også.

Skab smukke tegninger
LayOut giver SketchUp´s feel" i 2D tegningerne meget smukt. Linjer, skygger, teksturer, tekst, dimensioner, Titel blocks; alt er lige som du ønsker det.

Intuitiv vektor tegning
LayOut’s tegneværktøjer er som SketchUp’s; enkle, smarte og sjove. Og alt du tegner er vektor smart, så skalering og rotationer kan laves meget nøjagtigt.

Dimensionér, detaljér, forklar
Brug dimensionerings værktøjerne der snapper til kanterne af SketchUp modeller og etabler hurtigt format format, skale, og præcisionen a de viste mål.

SketchUp Licenser
SketchUp Maintenance er obligatorisk ved køb af nye SketchUp Pro licenser. Både "stand alone" og "Flydende licenser".
Maintenance kan fornys for en periode på 1 til 3 år - afhængig af licenstype.
SketchUp Pro leveres digitalt (Serie nummer via e-mail)
"Flydende licenser" (netværks licenser) kan kun købes til et minimum af 5 licenser. Både nykøb og tilkøb af licenser.
SketchUp Pro fås også som undervisnings licenser til skoler, lærere og elever.

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt vores 3D afdeling direkte på 3d@cadesignbase.dk, og lad os høre om dine behov.

Vil du vide mere?

Om SketchUp eller andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst SketchUp i emnefeltet, så vil en rådgiver kontakte dig så hurtigt som muligt.
Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Aarhus
Rosensgade 26
8000 Arhus C

København
Havnegade 39
1058 København K

Tlf. : +45 8730 0000
CVR-nr. 30579720

Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000