Lands Design

Flere af landets førende Landskabsarkitekter anvender Lands Design i deres arbejde med at udvikle byrum, parker, udendørs arealer til domisiler, rundkørsler og meget meget mere.

Det er simpelthen et professionelt landscape software. En licens til Lands Design kan blive din allerede nu. Køb den, og andre 3D-softwarepakker, i vores webshop:

www.din3dshop.dk

*lige i dag og et par dage frem, kan du kun betale med faktura,
men snart kører alle betalingsformer

Hvorfor anvende Lands Design?

Opsætning af projekter

Du bruger Lands Design når du gerne vil udvikle nye udendørs arelaer. Land Design 3d-software hjælper dig med at nemt at oprette projekter, så du ganske enkelt kan producere arkitekttegninger med visuelle former og med megte høj detaljeringsgrad både i 2D og 3D.

Kurver og Terræn

Udviklingen af tekniske tegninger af områder med terræng, planforskydninger er programmet designet til og du kan nemt styre hvordan kurver og overflader skal placeres og 

Vegetation

3D Softwaren giver dig adgang til en database med 1800 forskellige almindelige arter inden for planter som du lynhurtigt kan gøre brug af i dine projekter. 

Samarbejde

Meget nemt kan du samarbejde og løse udfordringer med de andre på samme opgave. Vi ved hvor vigtigt kommunikationen er for at få en opgave i mål. Det er der tænkt på i dette 3D software.

Dokumentation

Ligesom det også er nemt og overskueligt at styre den dokumentdeling, der altid føler med i projektsammenhæng. Hvem har adgang til hvilke planer, tegninger, modeller, liser over materialer og beplantning. Når tegningerne skal gå fra 2D til 3D. Alt sammen kan du styre effektivt. 

Muligheder for projekter?

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan med Lands Designs funktioner. For bare at nævne et par eksempler kan du organisere projekter i lag, designe i 2D

Og mulighederne for din kreative udfoldelse bliver ikke mindre af, at det taler fornuftet sammen med de software programmer som allerede er kendte spillere på Markedet.

Køb Lands Design

Hvis du har brug for Lands Design i din kreative proces, så tøv ikke med at tage kontakt. Vores 3D team kan meget hurtigt hjælpe dig med i gang med den rette licens eller opgradering. Uanset om du har brug for Lands Design licens til Rhino, AutoCAD eller VisualArq, så hjælper vi dig helt i mål.

Er du bekendt med programmet og ønsker en licens, kan du gå direkte til vores webshop >

Vi er blandt en meget lille skare i Danmark, som kan hjælpe dig med alt inden for 3D software. Hos os får du nærværende dansk support. det er faltisk meget enkelt.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig via 3d@cadesignbase.dk

Vi linker yderligere til Lands Design egen læringsside, hvor du finder trinvis guides  og videoer til at lære alt om de mange værktøjer og smarte funktioner, som du kan anvende mens du udvikler dit eget projekt.

Du kan også se kommende og tidligere afholdte webinare samt lære hvordan du anvender Lands Designs features i Grasshopper.

https://www.landsdesign.com/learn/

https://www.landsdesign.com/ 

Vil du vide mere?

Om Lands Design eller om andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst Lands Design i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000