Lands Design

Professionel landskabs-software

Her har vi samlet en god portion info om, hvad Lands Design kan gøre for dig og hvad gør dig i stand at udvikle. Hvis du allerede er Lands Design-ekspert, kan du naturligvis nemt og hurtigt bestille dine Lands Design-licenser via vores online shop. 


Lands Design er et landskabsformende 3D-software, der anvendes primært af landskabsarkitekter, -ingeniører og -modellører til at skabe visuelt fængende projekter. Uanset om du arbejder med lanskabsarkitektur, grøn infrastruktur, skov, urban planlægning eller CG, så for du fuld valuta for din Lands Design-licens. Projekter kan oprettes, modificeres og styres fra den spæde start og helt frem til projekteringsfasen. Med Lands Design kan du generere 2D-layouts, 3D-modeller samt realistiske billeder og videoer af dine visioner.

Du kan inddrage den nødvendige infrastruktur, beskytte byggerier mod forurening, oversvømmelse eller varmeophedning. Kun din kreativitet sætter grænserne for anlægsudviklingen, om det er på skråninger, bebyggelse med grønne tage eller fuldtbeplantede områder, så er Lands Design softwaren til dine arkitektoniske og anlægsingeniørprojekter. Du får exceptionelle muligheder for at opbygge terræn, skove og vegatation, såvel som belægning ved pladser, indkørsler, terrasser og meget meget mere.

Så er du en sand landskabselsker, har nogen spørgsmål eller skal bruge en hel bunke licenser på en gang, så tøv ikke med at tage kontakt til Cadesign bases 3D-ekspert Claus Nielsen: +45 78796692 eller cln@cadesignbase.dk, så lover vi, at han hjælper dig godt på vej.

Hvad kan du gøre med Lands Design?

Opstart af projekt er nemmere end aldrig før

Du kan bruge dine nødvendige CAD- og tegningsværktøjer til at producere 2D / 3D-arkitektoniske tegninger. Du kan organisere dit projekt i lag, arbejde med linjer, cirkler, punkter, plygoner og elipser hurtigt og simpelt. Du kan tilpasse dit ”workspace” med alle dine fortrukne værktøjer og visninger. Du kan tilrette konstruktionsdetaljer og placeringer, og anvender du også Rhino, kan du tilmed arbejde med ”free form modulering” og generere meget sofistikerede modeller. Undervejs kan du holde styr på enhver form for kommentarer.

TERRÆN

Du kan udarbejde terræn fra konturer, højdekurver eller punktskyer. Andre terræner kan også importeres til dine projekter. Lands Design indeholder værktøjer, så du kan tilpasse og ændre terræn i forhold til dine planer og tegninger.

HARDSCAPE

Ved hardscape menes der alle de hårde elementer i landskabsdesign. Dem der forbliver de samme i årevis. Det kan eksempelvis være støttemure, opsat hegn eller rækværk. Det kan også være tale om  trapper og indkørsler eller bassiner. Her indeholder Land Design en række features, der giver dig mulighed for at kreere de tiltag, dit projekt har brug for.

VEGETATION

Det bliver simpelthen ikke meget nemmere at give dine kreationer liv med planter, træer og vegetation. Lands Design leverer en plantedatabase med mere end 1.800 arter, tekniske specifikationer, detaljerede karakteristika og tilpassede displaytilstande i 3D og 2D. Du kan udarbejde hele skovområder med en blanding af udvalgte artsspecifikke træer, eller tilføje grønne områder til parker, indkørsler, haver, tagbeklædning og meget mere. Du kan styre årstider og vise meget realistiske bud på dine planer, helt uden af få jord under neglene.

VANDING

Når det kommer til hvordan vandingsanlæggene skal udarbejdes og vandingssystemer skal konfigureres, giver Lands dig muligheden med instrumenter til at designe din opsætning ved hjælp af et netværk af rør, udløb og tilpassede komponenter. Alt sammen noget der kan planlægges allerede i startfasen.

DOKUMENTATION

Helt ukompliceret kan du generere udformninger af 2D-planer fra 3D-modeller, planlægge dit projekts beplantning, opføre afgrænsede områder, opsætte styring af dine vandingsplaner, navngive grupper og styre automatiske dimensioner. Du kan holde et køligt overblik over din dokumentation fra start til slut.

VISUALISERING

Udtræk ægte billeder fra dine projekter, som du overbevisende kan fremvise til dine kunder. Via Lands Design eller ved hjælp af rendering kan du hente modeller af dine planer eller sågar vise små virtuelle ture 360 grader rundt i dine konstruktioner.

DESIGN AUTOMATION

Når det kommer til automatisering kan du glæde dig over at Lands Design arbejder godt sammen det visuelle programmeringssprog Grasshopper. Former, overflader og skalleringer bliver lige til at gå til.

SAMARBEJDE

Foruden de mange fordelagtige værktøjer og features, der knytter sig til Lands Design er der lagt vægt på at det skal være et software, der er til for at hjælpe folk. Det er designet således, at alle der er involveret i en fælles opgave, kan gøre sit bedste inden for netop deres ekspertise, sådan at alle kan nå deres mål, og projektet kan blive en succes.

www.din3dshop.dk
Besøg vores webshop hvor du finder licenser til Rhino 7, SketchUp Pro, Enscape, V-Ray, KeyShot, VisualARQ og ikke mindst Lands Design

Vil du vide mere?

Om Lands Design eller om andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst Enscape i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000