Alle 3D brugere har en favorit render!

KeyShot tilbyder en bred vifte af værktøjer, men samtidig er den enkel og nem at komme I gang med.

KeyShot er en standalone CPU baseret render software, hvor du med ganske få steps kan skabe flotte visualiseringer. Der er også muligheder for at sætte dine scener op som Virtual Reality, uden at det kræver programmering.

Load IT

KeyShot inkluderer native support til over 30 forskellige 3D-filformater. Gratis plugins til de fleste 3D pakker giver mulighed for med et enkelt klik at indlæse en scene, mens LiveLinking holder dit design synkroniseret og up-to-date på tværs af applikationer. Uanset om det er en lille gadget eller en kompliceret model, hiver KeyShot filerne hurtigt ind, hvilket giver dig mere tid til at skabe og optimere dit design.

Style IT

KeyShot giver dig over 750 foruddefinerede materialer, du kan finde flere tusinde på KeyShot Cloud, og så har du en lang række muligheder for at skabe dine egne.
KeyShots kraftfulde belysnings-, studio- og billedværktøjer giver dig mulighed for at fange og style det perfekte billede hver gang.

 

En licens til KeyShot kan blive din allerede nu. Køb den, og andre 3D-softwarepakker, i vores webshop:


 


Show It

KeyShot er bygget til hastighed, uanset om du opretter stillbilleder eller genererer animationer for at skubbe dine billeder til det næste niveau. Fra dynamiske turntables og produktdefinerende ”exploded views” til produktkonfiguratorer og medrivende virtual reality giver KeyShot dig og andre mulighed for at udforske og engagere sig i dine ideer.

Keyshot bliver i dag brugt i en lang række brancher og industrier:

  • Design og koncept udvikling
  • Fremstilling og dokumentation
  • Salg og marketing
  • Smykker og Accessories
  • Automotive og mange andre

Virksomheden Luxion, der står bag udviklingen af KeyShot, blev stiftet i 2003 af to danske brødre Claus og Henrik Wann Jensen, der begge er uddannet civilingeniør.
Siden er virksomheden vokset markant og har i dag ca. 50 ansatte på verdensplan. Hovedkvarteret ligger i Los Angeles i Californien og det europæiske hovedkvarter er placeret i Aarhus.

Hvis du vil vide mere om KeyShot produkterne kan du enten tage fat i os eller læse mere på KeyShot hjemmeside hvor du kan også downloade en evaluerings version.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000