Enscape

Du kan her på siden læse mere om, hvad Enscape gør dig i stand at udvikle, og du kan naturligvis nemt og hurtigt bestille dine Enscape licenser via vores online shop. Hvis du har nogen spørgsmål eller skal have fat en en hel bunke licenser, så tøv ikke med at tage kontakt til Cadesign bases 3D-ekspert Claus Nielsen: +45 78796692 eller cln@cadesignbase.dk, så lover vi, at han hjælper dig godt på vej.

Hvad er Enscape?

EnscapeTM er et real-time gengivelses- og virtual reality-plugin til Revit, SketchUp, Rhino, Archicad og Vectorworks. Det tilsluttes direkte til dit modelleringssoftware, hvilket giver dig et integreret visualiserings-og design workflow.

Som et intuitivt designværktøj kræver det ingen forudgående specialviden at bruge. Du kan designe, dokumentere, og visualisere din model med det samme. Det er den nemmeste og hurtigste måde at give dine bygninger 3D dybde og perspektiv.

Giv dine designs liv og giv dine kunder en designoplevelse som aldrig før.

Real-time Walk-through

Med Enscapes realtidsteknologi visualiseres dit projekt som en fuldt gengivet 3D-gennemgang, som du kan navigere i og udforske fra alle vinkler, på ethvert givent tidspunkt af dagen. Med liveforbindelsen mellem Enscape og dit CAD-program kan du med det samme se hver en opdatering af din model. Du kan med fordel bruge Enscape i dit Workflow, så får du mere tid til skabe og være kreativ.

Virtual Reality

Udforsk dit design i overbevisende realistisk virtual reality. Tilslut et VR-headset som Oculus Rift S eller HTC Vive og gør dig klar til at gå eller flyve gennem dit projekt. Du og dine kunder får en helt ekstraordinær og vild oplevelse.

Atmosfæreindstillinger - Skyer

Bliv fortrolig med Enscapes sky- indstillinger: Juster sky-tætheden og variationen for at gøre stemningen og fornemmelsen af din scene perfekt. Afhængigt af dine definerede parametre vises gengivelsen lysere eller mørkere, skyerne tykkere eller tyndere. Juster tidspunktet på dagen for at se skyerne bevæge sig over den dynamiske Enscape-himmel.

Workflow - Collaborative Annotation

Uanset om det er en ændringsanmodning, et materialeforslag eller et problem, kan du fremhæve spørgsmål direkte i projektet med den nye samarbejdsnoteringsfunktion. Du kan dele fremskridt, vedligeholde kontekst og drage fordel af kontinuerlig kommunikation med dit team og eksterne medlemmer.

Objekt-bibliotek

Enscapes stadigt voksende objekt-bibliotek hjælper dig med at fylde din scene med liv og gøre den endnu mere realistisk. Tag et kig på nogle af emnerne i Enscapes kollektion, så du kan få en fornemmelse af de tilgængelige modeller. Der tilføjes hele tiden mere og mere...

Vi håber du fandt hvad du søgte her på siden, hvis ikke så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os, så vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig helt i mål.

Venligste hilsner

Cadesign base

Vil du vide mere?

Om Enscape eller om andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst Enscape i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
CEO | Partner

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000