Chaos Vantage

Gennemse komplekse produktionsscener i realtid

Med Chaos Vantage kan du navigere rundt i dine V-Ray-scener i realtid. Vis dine kunder, hvad du har skabt og giv dem en Virtual Reality-tur, så de kan udforske dit design.

Du kan enkelt`Drag'e and drop'pe´ hele V-Ray-scener ind i Vantage og så kan du med det samme gå i gang med at udforske scenen og bevæge dig rundt: Real-Time Raytracing!

Chaos Vantage kræver NVIDIA RTX serie GPU - Det kan Cadesign base også hjælpe dig med, hvis du har brug for det.

Vantage er et af de mange produkter, der er inkluderet i V-Ray Collection og kan ikke for nuværende købes separat, men vi kan skaffe dig en gratis prøveversion!

Du kan købe alle dine 3D-licenser i webshoppen, men du er også velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at styre din licensering, så du får mest ud af mindst.Hvis du har spørgsmål eller skal have fat i en hel bunke licenser på en gang, så tøv ikke med at tage kontakt til Cadesign bases 3D-ekspert Claus Nielsen: +45 78796692 eller cln@cadesignbase.dk, så lover vi, at han hjælper dig godt på vej.

Det du kan glæde dig til ved Vantage er:

... at, det vitterligt tager ingen tid at sætte op. Som nævnt kan du blot `drag'e and drop'pe´ dine V-Ray-scener og gå i gang. I modsætning til andre løsninger, der arbejder i realtid, er der ingen geometri der skal optimeres i Chaos Vantage - ingen UV'er der skal foldes ud eller lys der skal bages, før du ser det ønskede resultat.


Og for nu at blive i den terminologi, så kan du med Vantage virkelig slå et stort brød op. Det er bygget til at klare store mængde data, så du kan håndtere dine store scener og milliarder af polygoner. Dermed er det den hurtigste måde, hvorpå du kan se dine detaljerede V-Ray-scener i realtid. Du kan ydermere nemt bevæge dig rundt i scenerne, som var det et videospil eller bruge en 3D-app til navigation. Du får yderst realistiske resultater - simpelt og hurtigt. Du kan arrangere sekvenser ved hjælp af Animation Editor, og så kan du forbedre dit projekt med ændringer i 3DS Max og med et link straks se ændringerne i Vantage. Det er rent ud sagt til at få øje på herlighederne ved denne nyhed.

 

www.din3dshop.dk

Besøg vores webshop hvor du finder licenser til Rhino 7, SketchUp Pro, Enscape, Lands Design, KeyShot, VisualARQ og ikke mindst V-Ray Collection med Chaos Vantage

 

Vil du vide mere?

Om ChaosVantage eller om andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst Enscape i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000