Chaos Cosmos

Dit helt eget univers, hvor du finder V-Ray-indhold i høj kvalitet til fri afbenyttelse 

Værs'go' - en stor samling smart indhold, som du frit kan benytte i dine arkitekt- og designprojekter. Du finder eksempelvis hundredvis af "high-quality" modeller og HDRI (High Dynamic Range Images), som du nemt kan inkorporere i dine V-Ray-projekter. Med ganske få klik kan du iscenesætte og fremhæve det, du gerne vil vise. Chaos Cosmos er en del af V-Ray Collection pakken 

Du kan købe din V-Ray-lCollection licens på vores webshop:Hvis du har nogen spørgsmål eller skal have fat en en hel bunke licenser, så tøv ikke med at tage kontakt til Cadesign bases 3D-ekspert Claus Nielsen: +45 78796692 eller cln@cadesignbase.dk, så lover vi, at han hjælper dig godt på vej.

Chaos Cosmos giver adgang til super smart indhold til dig, der arbejder med V-Ray til daglig. Indhold som er forarbejdet og optimeret, så du kan anvende delene direkte i dine designs og skabe stemningsfulde projekter. Inddelt i syv kategorier får du indhold i form af færdigarbejdet møblement, accessories, vegetation og planter, belysning, køretøjer, mennesker og meget mere.

Nemmere bliver det ikke

I biblioteket finder du 3D-modeller klar til rendering, så du kan løfte dine arkitektoniske projekter og interiørdesigns derop, hvor de fortjener at være. Du kan med aftenbelysning eller morgensolens lys skabe den stemning, der levendegør dine kreationer.

Kurateret indhold designet til at dele din vision

Du finder nemt lige det indhold, som du har brug for uanset dit projekt. Modellerne du finder i Chaos Cosmos er meget nøje håndplukket, så du får det bedste indhold til at puste liv i dine design. Del din idé, fortæl din historie og vision med hjælp fra Chaos Cosmos.

Alt ser brandgodt ud, alle steder fra

De smarte elementer vises automatisk med passende mængde detaljer, uanset hvor du ønsker at vise dem. I visningsmodulet er indholdet gjort let tilgængeligt, for at din arbejdsproces bliver så gnidningsfri som mulig. I V-Ray Vision får du derimod et langt mere detaljerigt og optimeret view i realtid. Også i Chaos Vantage eller ved rendering med V-Ray får du fuld fotorealistiske deltaljer, så uanset hvor du ser smart indhold fra Chaos Cosmos, så ser det bare brandgodt ud.

Easy workflow på tværs af V-Ray

Uanset hvor du arbejder i V-Ray, er Chaos Cosmos designet til at fungere, og de mange elementer renderer konstant på tværs af V-Ray, V-Ray GPU, V-Ray Vision og Vantage, så det er bare at sætte i gang... 

Chaos Cosmos er en fantastisk tilføjelse til Chaos' økosystem, hvor det er super nemt at se og gøre brug af indhold i meget høj kvalitet fra respektable kilder... 

 

www.din3dshop.dk
Besøg vores webshop hvor du finder licenser til Rhino 7, SketchUp Pro, Enscape, Lands Design, KeyShot, VisualARQ og ikke mindst V-Ray Collection med Cosmos

Vil du vide mere?

Om Chaos Cosmos eller om andre af vores 3D software-løsninger? Så udfyld felterne til højre med dine kontaktinformationer. Skriv venligst Enscape i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000