Cookies og privatlivspolitik i Cadesign base

Sidst opdateret: 24. maj 2018

Velkommen til vores website. Når du besøger et website, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. F.eks. er det interessant for os at følge med i, hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder og kandidater er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores website, så vi bedre kan målrette vores indhold til dig, der rent faktisk er interesseret i det, vi laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores website. Ved at benytte www.cadesignbase.dk accepterer du, at Cadesign base A/S behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående privatlivs- og cookiepolitik. 

Vi beskytter dine data
Denne privatlivspolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig om, hvilke persondata Cadesign base A/S behandler, og hvordan vi behandler dem. Læs venligst vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Cadesign base A/S respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager i relationen til EU-persondataforordningen af 25. Maj 2018.

Cadesign base A/S har brug for en række personoplysninger for at kunne servicere dig som virksomhed.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks. Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser), klik, åbningsrater og tid på hver side. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, mobil, email, alder, stilling, virksomhed adresse. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af formularer til markedsføringsindhold eller til ansøgning af stillinger.

Cadesign base A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Som udgangspunkt er du anonym på vores website
Du kan tilgå www.cadesignbase.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person. Som bruger af vores website er du derfor som udgangspunkt anonym.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer din adfærd eller nogen oplysninger, som kan identificere dig. Vi kan kun identificere dig og din adfærd, hvis du har tilkendegivet dig selv ved manuelt og udtrykkeligt at udfylde en formular på cadesignbase.dk, hvori du for eksempel har angivet dit navn eller din e-mail. Du kan til enhver tid slå cookies fra på din computer, så vi ikke kan se disse oplysninger. 

De informationer, du indsender via formularer på cadesignbase.dk, lagres på en sikker server via marketingsystemet ActiveCampaign.

Hvis du ønsker at vide, hvilke informationer vi har registreret om dig, kan du kontakte os på info@cadesignbase.dk, hvorefter vi inden for 72 timer hverdagstimer vil besvare din henvendelse.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af din adfærd.
  • Til at forbedre www.cadesignbase.dk og markedsføring fra Cadesign base A/S
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring
  • Til at målrette annoncer. 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.cadesignbase.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Forretningspartnere med henblik på optimering af vores website eller markedsføring.
  • Er du kandidat, indhenter vi samtykke, før vi præsenterer dig for en relevant virksomhed.

Herudover benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Disse cookies bruger vi
Cadesignbase.dk benytter tredjeparts-cookies fra ActiveCampaign til at evaluere brugen af websitet og for at kunne målrette kommunikationen til brugerne bedst muligt og præsentere det mest relevante indhold for den enkelte besøgende.

Cadesignbase.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.cadesignbase.dk

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: info@cadesignbase.dk. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@cadesignbase.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Vi opdaterer vores cookie- og privatlivspolitik én gang om året.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Cadesign base A/S
Rosensgade 26
8000 Aarhus C
Telefon: 87 30 00 00
Email: info@cadesignbase.dk

Cadesign base har mange års erfaring med it-drift og –support. Lad os gå dit it-setup efter i sømmene og finde frem til, hvordan du kan optimere.

Skriv til os eller book et møde med salgschef Ove Fris.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk